Info

Adventure Vlaardingen bestaat uit een team van ervaren specialisten, die vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan; getraind ter land, ter zee en in de lucht, in binnen- en buitenland. In 2005 heeft deze ervaring geresulteerd in de oprichting van Adventure Vlaardingen. Inmiddels dragen wij bij aan grote jaarlijkse evenementen zoals Survival Vlaardingen, de Mudrun Vlaardingen en Challenge4Bikkels!

ERVAREN SPECIALISTEN

Adventure Vlaardingen is een veilig en vertrouwd adres, gespecialiseerd in het organiseren van zeer gevarieerde buitenactiviteiten voor particulieren, bedrijven, scholen en groepen.
Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om het hele jaar door op deze schitterende locatie een programma op maat samen te stellen. Je kunt kiezen uit een ontspannen wandeling met groepsopdrachten en uitdagingen tot het verleggen van grenzen tijdens een wat meer sportieve variant.

Waar je ook voor kiest; Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad. Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldig uitje of teambuilding.

Beleef het mee in het prachtige landschap van de Vlaardingse Broekpolder, een onverwacht groene parel in de Randstad. Makkelijk bereikbaar en toch weg van alle drukte.

Media

Wist je dat Adventure Vlaardingen heeft samengewerkt met verschillende organisaties om een maatschappelijk doel aan te pakken? Zo heeft Adventure Vlaardingen meegewerkt aan het televisieprogramma Anti Pest Club, een programma tegen pesten!

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa's groenste stad. Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingredienten die bijdragen aan een geweldig teambuilding.