Groepsuitje

Adventure Vlaardingen organiseert een, op maat gemaakt, actief uitje met je vrienden, collega’s, school of vereniging. Betaalbaar en inspirerend.
Met een groepsuitje leer je elkaar in korte tijd nog beter kennen en is er tijd voor ontspanning. Om eens een keer niet over het werk te praten, over verantwoordelijkheden en tijdsdruk.

Boogschieten

VAN 10 TOT 600 PERSONEN

Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Een mooie manier om samen met vrienden of vriendinnen toe te leven naar die grote dag door nog eens met elkaar te ontspannen, samen te werken aan leuke groepsopdrachten en uitdagingen aan te gaan.

Wij organiseren uitjes van 10 tot 600 personen. Elk groepsuitje is op maat gemaakt. Wij passen het programma aan op jullie wensen. Je kunt kiezen uit een ontspannen wandeling met groepsopdrachten en uitdagingen tot het verleggen van grenzen tijdens een wat meer sportieve variant.

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa’s groenste stad.
Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldige teambuilding.

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa's groenste stad. Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingredienten die bijdragen aan een geweldig teambuilding.