Contact

Adventure Vlaardingen bestaat uit een team van ervaren specialisten, die vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan; getraind ter land, ter zee en in de lucht, in binnen- en buitenland. In 2005 heeft deze ervaring geresulteerd in de oprichting van Adventure Vlaardingen. Inmiddels dragen wij ook al 10 jaar bij aan het jaarlijks terugkerende evenement Survival Vlaardingen.

ERVAREN SPECIALISTEN

Adventure Vlaardingen is een veilig en vertrouwd adres, gespecialiseerd in het organiseren van zeer gevarieerde buitenactiviteiten voor particulieren, bedrijven, scholen en groepen.
Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om het hele jaar door op deze schitterende locatie een programma op maat samen te stellen. Je kunt kiezen uit een ontspannen wandeling met groepsopdrachten en uitdagingen tot het verleggen van grenzen tijdens een wat meer sportieve variant.


MAATWERK

Maatwerk, voor een ieder aantrekkelijk en dus afgemeten op een doelgroep, is voor ons een vanzelfsprekend uitgangspunt.

OVER ONS

Beleef het mee in het prachtige landschap van de Vlaardingse Broekpolder, een onverwacht groene parel in de Randstad. Makkelijk bereikbaar en toch weg van alle drukte.

Waar je ook voor kiest, Adventure Vlaardingen inspireert op het juiste niveau, in Europa's groenste stad. Avontuur en plezier zijn in ieder geval de vaste ingredienten die bijdragen aan een geweldig teambuilding.